Aktualizowanie cen stacji - do ludzi jeźdzących po KRAKOWIE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cardriveros
    Classic
    • 2010
    • 30

"1984" nadchodzi szybciej niż się można było spodziewać.
  • mlac
    Ambiente
    • 2008
    • 200
    • Octavia I (1U2)
    • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Witam
    Słuchajcie każdy kto trochę się orientuje w ekonomii wie, że najlepszym sposobem na walkę z drogim towarem jest zdrowa KONKURENCJA.
    Dlatego mam do Was prośbę. Na pewno codziennie jeżdżąc do pracy czy szkoły mijacie mnóstwo stacji, zróbcie zdjęcie komórką jakie są ceny i wprowadzajcie na stronę http://www.dobaku.pl

Na prawdę warto, bo różnice w cenach dochodzą nawet do 10 gr na litrze a to przy pełnym baku już kilka złotych.

Aby móc wprowadzać ceny w tym serwisie wystarczy napisać, którą stację chcecie aktualizować na adres [email protected] zrobią Wam panel do aktualizacji.

Jeżeli prowadzicie firmę to za codzienne aktualizowanie można się reklamować na stronie serwisu.

PS nie jestem właścicielem tego serwisu ani nie mam nic z niego po prostu sam aktualizuje dwie stacje
    Pomyślcie o tym.
    Skoda Octavia Tour MORE 1.6 TWIN POWER
    Yamaha FZ6 s2 Fazer ABS

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

Zamieszczone przez mlac
      Na prawdę warto, bo różnice w cenach dochodzą nawet do 10 gr na litrze a to przy pełnym baku już kilka złotych.
      np. w moim przypadku to max 10-20PLN oszczędności miesięcznie, nie wiem czy opłaca się jechac za to do stacji "nie pod domem", wtedy opłacalność jeszcze spada...
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

• studi79
        Classic
        • 2010
        • 34

Ja sobie czasem lookam i wpisuję na www.stacjebenzynowe.pl A cały styczeń i luty i tak tankowałem na shellu, bo jest taki shell w Łodzi przy Politechniki co ma raptem 3-4 grosze różnicy niż Neste, a w dodatki miałem sporo kuponów z Lidla więc każdy literek 15 groszy w dół

Komentarz

• mlac
          Ambiente
          • 2008
          • 200
          • Octavia I (1U2)
          • BFQ 1.6 MPI 102 KM

studi79, Dzięki za ten link ten serwis też bardzo fajny i na całą Polskę

szkoda, 20 pln na miesiąc to 240 pln na rok więc dla mnie to jest już coś.
          Yamaha FZ6 s2 Fazer ABS

Komentarz

• szkoda
            RS
            S_OCP Member
            • 2005
            • 22543

Zamieszczone przez mlac
            szkoda, 20 pln na miesiąc to 240 pln na rok więc dla mnie to jest już coś.
            jasne, ale 20PLN miesięcznie to jest u mnie oszczędność z 4. baków ropy, przyjmując tę max różnicę 10gr na litrze.
            4 baki to jest 3000km jeżdżąc tylko po mieście :idea:

chodzi mi tylko o to, że warto dokładnie sobie wszystko policzyć, żeby się nie łudzić bo czasem po prostu szkoda zachodu.
            zależy ile kto jeździ.
            saport techniczny baj DGW
            była BKD+DSG '05 120kkm
            była BXE '08 190kkm
            no i nie ma :-)

Komentarz

• kazik4x4
              RS
              • 2008
              • 2728

szkoda, Dokładnie. Jeśli mam jechać chociaż 5 km w jedną stronę i potem wracać, czyli zrobić 10km w mieście to całe "oszczędności" zostają jedynie na papierze, a de facto wyleciały przez dwururkę)

Komentarz

• mlac
                Ambiente
                • 2008
                • 200
                • Octavia I (1U2)
                • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Oczywiście, że macie racje. Nie ma sensu jeździć specjalnie po to żeby zatankować.
                Ale jak wiem, że któraś stacja ma tanie paliwo to jak jadę w pobliże coś załatwić to tankuje.
                Poza tym nie kapujecie, że jak są podawane ceny to ludzie po prostu nie tankują i stacja obniża marżę. To tyle ode mnie.
                Pozdrawiam
                Yamaha FZ6 s2 Fazer ABS

Komentarz

• ary
                  Rider
                  • 2011
                  • 634

Znajdź ceny paliw w Polsce. Cenapaliw.pl informuje o cenach paliw w całej Polsce. Tutaj znajdziesz stacje, na których zatankujesz najtaniej swój samochód!
                  O2 Scout 1.8 TSI

Komentarz

• Dzida
                    RS
                    • 2006
                    • 2253

Zamieszczone przez ary
                    www.cenapaliw.pl
                    Bardzo dobry serwis, polecam. Warszawa jest bardzo często aktualizowana.

Komentarz

Pracuję...